Welkom op de site van FC Gullegem ! Een lekkere maaltijd aangeboden in ons clubhuis - klik hier voor meer info ! FC Gullegem beschikt over een snel groeiende en kwalitatieve jeugdopleiding ! FCG Beloften seizoen 2017-2018

Verslag en foto's oefenwedstrijd tegen AA Gent

Afdrukken
Geschreven door Peter Behaeghe

De eerste kansen waren dan ook voor FC G ,Seignez werd alleen het straatje ingestuurd en kwam voor de uitkomende doelman tegen die knap de poging redde. Iets later kon diezelfde Seignez weer alleen richting doel af maar terug kwam die de doelman van AA Gent tegen . Daarna kreeg AA Gent een goede kans maar ook stond onze doelman Degrendele paraat met een knappe redding tot tweemaal toe. Toch viel er nog een doelpunt voor de rust een misverstand in de verdediging van FC G zorgde met een own-goal de 0-1 ruststand.

De 2de helft begon AA Gent met een volledig nieuw elftal . Deze 2de helft was nu wel bijna volledig voor AA Gent. FC G had al heel wat krachten gebruikt en kwamen er nog moeilijk uit. AA Gent domineerde maar dank zij het goede verdedigende werk van FC G kregen ze weinig uitgespeelde kansen. Na een kwartier kreeg AA Gent een strafschop die werd genomen door Habibou maar de belofte doelman Vancoillie redde deze knap . Zo bleef het bij een 0-1 eindstand.

Wie is online?

We hebben 47 gasten en geen leden online

Statistieken

Bezoekers
5254
Artikelen
606
Artikelen bekeken hits
1477977
Monday the 25th. FC Gullegem: vier maal kampioen in vijf jaar | Home | Joomla Template 3.0 by JoomlaSkins