KIDS JUST WANNA HAVE FUN

Sociaal FC Gullegem

 •   Extra-activiteiten
  Er worden allerhande nevenactiviteiten georganiseerd met de bedoeling spelers te binden aan de club zoals voetbalkampen, voetbalquiz, sinterklaasviering , carnavalsontbijt, kerstmarkt, eetfestijn & eindeseizoensbarbecue.
  En ook evenementen zoals Onderbouw Matcht, organisatie Nationale Beker, Parentscup, enz.
 • Gewestelijke zuil binnen de jeugdopleiding
  Tot en met de U17 kunnen de spelers waarvan het IP of P niveau te hoog ligt terecht bij het gewestelijke team. Deze teams worden op gelijke voet begeleid als de IP en P ploegen.
 • Warm nest
  Tijdens het volledige opleidingstraject willen we niet uit het oog verliezen dat we een familiale club zijn. Iedereen moet zich bij FCG thuis kunnen voelen en mee kunnen genieten van een actief verenigingsleven wat zonder enige twijfel de ‘familieband’ binnen de club versterkt.
 • Afbetalingsplan
  Voor gezinnen voor wie het financieel zwaar is om het lidgeld integraal te vereffenen, wordt samen met de ombudsman een afbetalingsplan opgemaakt.
 • Materiële ondersteuning “Gambia helpers” (www.vzwgambiahelpers.be)
  Vzw Gambiahelpers is een organisatie die zich engageert voor kinderen in moeilijkheden binnen de Gambiaanse steden. De organisatie helpt kinderen door hen te voorzien in onderwijs, voeding, kledij, voetbalkledij en medische ondersteuning.
  In april 2019 werd een stukje grond gekocht in het dorp Wullinkamma. Dit is het dorp waar VZW Gambiahelpers actief bezig zijn met het fosteren van kinderen.
  Via bezoeken ter plaatse hebben wij gezien dat kinderen na schooltijd er vaak op straat vertoeven. Ze doen hun huiswerk niet waardoor ze mindere schoolresultaten hebben. En een thuis hebben ze aangezien de povere woonomstandigheden ook niet. Van daaruit groeide de idee om met de VZW Gambiahelpers een opvangtehuis op te richten waar de kinderen na schooltijd of in hun vrije tijd terecht kunnen om hun huiswerk te maken, bijlessen te krijgen of deel toenemen aan educatieve workshops.
 • Kinderkankerfonds