KIDS JUST WANNA HAVE FUN

Scheidsrechter worden

Er schuilt een scheidsrechter in jou!

4 jaar geleden is onze Sportieve cel gestart met het werven van jeugdspelers die graag enkele thuiswedstrijden van de U7 t/m U13 willen leiden.
Met ongeveer 20 opgeleide jeugdscheidsrechters hebben we toen bijna alle thuiswedstrijden van de jongste jeugd kunnen invullen, wat een regelrecht succes is!

FC Gullegem groeit gestaag en zal dit seizoen met een recordaantal duiveltjes en preminiemen deelnemen aan de competitie. Met meer geplande thuiswedstrijden en het feit dat enkele scheidsrechters zelf ook wedstrijden moeten spelen,  is een nieuwe lichting jeugdscheidsrechters meer dan welkom.

Daarom organiseert de club reeds 5 jaar, ieder seizoen, een korte scheidsrechtercursus voor U15 – spelers.

Heb je wel zin om leiding te geven aan wedstrijden van onze jongste jeugd, maar aarzel je nog? Dan willen we je het volgende meegeven:
Als beginnend scheidsrechter wordt je niet direct voor de leeuwen geworpen. Op de club krijg je een korte, praktische opleiding van een ervaren scheidsrechter. Hij leert je enkele praktische kneepjes van scheidsrechtervak, waardoor je met vertrouwen op het veld zult staan.
Tijdens je eerste wedstrijden zal je voldoende begeleid worden. Je staat er niet alleen voor!

Ben je U15 of U17 en je ziet het wel zitten om enkele wedstrijden van de jongste jeugd van FC Gullegem te leiden, maar je hebt nog vragen?
Aarzel niet, en neem gerust contact op met Martine Henry, verantwoordelijke scheidsrechters FC Gullegem – martine.henry@fcgullegem.be

De vele FCG  jeugdspelertjes en begeleiders zullen jullie zeer dankbaar zijn!