KIDS JUST WANNA HAVE FUN

Techniekschool

De vzw Keitoffe Voetbal Kansen zal i.s.m. FC Gullegem opnieuw een reeks functionele techniektrainingen organiseren. Dit voor spelers van °2017, °2016, °2015, en °2014

Er wordt gestart op vrijdag 3/2/2023. Eindigen doen we op vrijdag 28/4/2023. Er zijn 10 lessen. Dit van 17u30 tot 18u30.

 

Indien omwille van Covid-maatregelen de trainingen door de organisatie moeten worden onderbroken en niet meer op de reservedata kunnen worden georganiseerd, dan worden nieuwe data bepaald. Dit kan afwijken van de vooropgestelde dag en uur.

Indien de lessen niet doorgaan omwille van slechte weersomstandigheden dan zal u via mail tijdig worden verwittigd.

Doel
De voetballer met een specifieke passeeractie. Een lust om te zien. Wil jij die speler worden, die elke tegenstander de baas is? De techniek vormt de basis van een goede voetballer. Vzw Keitoffe Voetbal Kansen biedt voetballers via een leerplan de mogelijkheid zich technisch te ontplooien en zich op zijn eigen niveau te ontwikkelen. Naast het aanleren van de techniek leren de spelers deze techniek ook toe te passen in positie- en partijspelen. Er wordt specifiek getraind op spelsituaties, waarbij de tegenstander uiteindelijk de belangrijkste weerstand is.

We gaan voor:

  • Creativiteit — de baas worden over de bal en de tegenstander.
  • Uitdaging — beter willen worden
  • Succesbeleving — plezier, motivatie, zelfvertrouwen
  • Het verbeteren van technische vaardigheden zorgt bij spelers voor veel zelfvertrouwen en zo blijven ze voetbal leuk vinden. De oefenstof behelst alle basisprincipes van het voetbal.

Klik op affiche voor meer info