KIDS JUST WANNA HAVE FUN

Corona-virus – update afgelastingen

Laatste updates over het corona-virus en de impact ervan op het voetbal en onze jeugdwerking!

Geen officiële wedstrijden tot en met 30 april
De corona crisiscel van de KBVB besliste om alle  wedstrijden minstens tot en met 30 april uit te stellen. De crisiscel buigt zich in de tussentijd ook over verschillende scenario’s met betrekking tot het verdere verloop van de competities. Dat hangt natuurlijk sterk af van hoe de situatie rond het corona-virus in België de komende weken zal evolueren.

Trainingen en voetbalkampen
Collectieve trainingen blijven tot nader order voor alle voetbalclubs in België opgeschort tot en met 5 april, zoals beslist door de Veiligheidsraad. Voor de periode erna zal de crisiscel de adviezen van de Veiligheidsraad opvolgen.

Ten slotte heeft de corona crisiscel beslist om alle activiteiten voor de jeugd, zoals voetbalkampen, te annuleren en dat minstens tot na de paasvakantie.

Concreet betekent dit voor ons het volgende:

  • afgelasting van ons Paastornooi van 11 april
  • afgelasting van de Paasstage: iedereen die hiervoor was ingeschreven kreeg ondertussen een aparte email met meer informatie
  • afgelasting voetbalquiz van 24 april
  • afgelasting van de Beker van België ; de halve finales en finales op 1 en 2 mei op de Poezelhoek gaan niet door
  • afgelasting van ons Duiveltjestornooi van 9 mei
  • de eindeseizoensbarbecue en de Parentscup op 23 mei staan voorlopig nog op de planning. Hier zal moeten gekeken worden hoe de kalender voor de resterende wedstrijden van de eerste ploeg wordt opgesteld.

We blijven jullie alleszins op de hoogte houden.

Kan je het niet laten om met een vriend een balletje te gaan trappen, dan kan dat zeker op het terrein LVD maar zet a.u.b. de doelen terug aan de kant zodat het gras verder kan afgereden worden.

Let wel:  hou hierbij rekening met de maatregelen.  Jij en een vriend en afstand houden.
Niet met meer dan 2!  Hou afstand!

Hou je goed, blijf gezond en gebruik je gezond verstand!