KIDS JUST WANNA HAVE FUN

Update 24/10 Corona-maatregelen

Ongetwijfeld hoorde je het nieuws al op de diverse mediakanalen, maar hier volgt een nieuwe update in verband met de gevolgen voor onze club en alle voetbalclubs in België.

We merken ook dat zeer veel clubs wedstrijden afgelasten of uitstellen omwille van de toch wel moeilijke omstandigheden.

  • Voor onze spelers U19 en U21 zijn er geen wedstrijden meer toegelaten, er kan wel nog getraind worden.
  • Voor al onze andere spelers geldt dat er slechts 1 supporter uit de eigen bubbel mag aanwezig zijn op de wedstrijden en trainingen.  Er mag ook niet gecarpooled worden volgens de nieuwe regels.

We willen daar nog aan toevoegen dat wanneer je van school uit de opdracht krijgt om thuis te blijven na de schooluren, dat je dat ook doet.  Je komt niet trainen en verwittigt je trainer.

Wanneer je positief test, dan moet je ook onmiddellijk de trainer verwittigen, zodat wij het nodige kunnen doen qua tracing.

De reeds opgelegde maatregelen blijven natuurlijk gelden.

  • Voor alle spelers geldt dat de kleedkamers vanaf nu niet meer mogen gebruikt worden. Dat betekent dat je gekleed moet toekomen en zo weer moet vertrekken. Voor trainingen kom je dus in je trainingskledij, voor wedstrijden zorg je er voor dat je je voetbalschoenen, scheenbeschermers, kousen en wedstrijdbroek aan hebt, het shirt doen we dan vlak voor het wedstrijdbegin aan op het veld. Waardevolle voorwerpen breng je beter niet mee of geef je aan de trainer of de délégué.

 We herhalen voor de duidelijkheid nog even de regels die gelden op onze campus.

  • De kantine is gesloten.
  • Was en ontsmet je handen regelmatig.  Overal op onze site staat er handgel ter beschikking.
  • Hou afstand – 1.5 meter.
  • Hou altijd je mondmasker op een correcte manier aan, ook langs het veld en op de tribune.

#samentegencorona

Zoals dat gaat met coronamaatregelen kan dit snel weer veranderen.

We houden jullie dan vanzelfsprekend op de hoogte.

Hou het veilig.