WE LOVE FOOTBALL

Weekprogramma 1-7 augustus

De eerste week van de voorbereiding zit er alweer op. Twee geslaagde oefenwedstrijden werden afgewerkt waarbij onze supporters in groten getale aanwezig waren!

Ook deze week volgt er terug een goed gevuld programma. Op ๐ฐ๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ‘ ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ nemen onze beloften het thuis op tegen ๐’๐• ๐ˆ๐ง๐ ๐ž๐ฅ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ (3e provinciale). De eerste ploeg speelt op het veld van ๐Š๐„ ๐–๐ž๐ซ๐ฏ๐ข๐ค (3e nationale). Beide wedstrijden starten om ๐Ÿ๐Ÿ—๐ฎ๐Ÿ‘๐ŸŽ.

Op ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐๐š๐  ๐Ÿ“ ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ—๐ฎ๐Ÿ‘๐ŸŽ spelen de beloften thuis tegen ๐Š๐• ๐Š๐จ๐ซ๐ญ๐ซ๐ข๐ฃ๐ค ๐”๐Ÿ๐Ÿ–.

Op ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ• ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ ๐จ๐ฆ ๐Ÿ๐Ÿ”๐ฎ start ons bekeravontuur in de tweede ronde van de Croky Cup. Op de Poezelhoek ontvangen we het Antwerpse ๐…๐‚ ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐š๐ซ-๐‡๐ž๐ข๐ค๐š๐ง๐ญ (1e provinciale).

Supporters op post! ๐Ÿ”ดโšช