WE LOVE FOOTBALL

NIEUWS

In memoriam: Marc Vannieuwenhuyze

Met grote droefheid vernemen wij het overlijden van de heer Marc Vannieuwenhuyze.

Marc was ten tijde van SK Gullegem al actief binnen onze vereniging. Jarenlang als afgevaardigde van de kadetten en vervangend afgevaardigde van de beloften en eerste ploeg. Tevens was hij lid van het jeugdbestuur.

Bij de oprichting van FC Gullegem was hij één van de drijvende krachten achter het nieuwe verhaal waar hij deel uitmaakte van het dagelijks bestuur.

Veel sterkte aan de familie van Marc en allen die hem dierbaar waren.

meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: LOUIS CALLENS

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: LOUIS CALLENS

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Louis Callens, een 20-jarige linksbuiten die overkomt van streekgenoot Mandel United en voordien bij de jeugd van KSV Roeselare speelde.

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? Heb al altijd een goed gevoel gehad als ik hier vroeger kwam spelen. De familiale sfeer was zeker ook doorslaggevend. Ik vind dat belangrijk! Ook de accommodatie is top!

Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Ik denk dat we ambitieus mogen en moeten zijn en zeker naar de eerste kolom moeten kijken! En hoger!

Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Ik hoop vooral veel speelminuten te verdienen. En zo snel mogelijk een vaste waarde te worden met goals en assists.

Wat is het mooiste moment uit uw carrière? In de jeugd bij KSV Roeselare werden 3x op rij kampioen! Bovendien speelden wij 2x de finale van de Beker van België!

Wat is uw beste positie en waar liggen uw beste kwaliteiten? Mijn beste positie is de 11. Ik kan naar binnen komen en schieten of langs buiten de actie maken en voorzetten. Vooral mijn snelheid en doelgerichtheid zijn mijn sterke punten. Bovendien maak ik graag een actie.
meer >

Inkomende transfer: Louis Callens

Met Louis Callens deed FC Gullegem een versterking in het aanvallend compartiment. Louis is een 20-jarige linksbuiten die snel en doelgericht is. Hij komt over van KFC Mandel United en voordien speelde hij bij de jeugd van KSV Roeselare.

 

Welkom Louis!

meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: ARON DEFEVERE

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: ARON DEFEVERE

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Aron Defevere, eveneens een oude bekende. Aron is een 26-jarige linksachter die reeds enkele jaren een vaste basisspeler was bij onze club maar de afgelopen jaren voor KM Torhout en SK Oostnieuwkerke speelde

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? Ik heb me in de periode dat ik in Gullegem gevoetbald heb altijd geamuseerd en me thuis gevoeld. Een zeer gezellig en mooi stadion. Toffe supporters en medewerkers. Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Een rustig seizoen beleven. En altijd hopen op wat meer. Gullegem heeft al bewezen dat het altijd kan verrassen. Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Na 2 jaar 3e amateur en 4 matchen 1e provinciale, zou ik me graag weer bewijzen in de 2e amateurklasse. Wat is het mooiste moment uit uw carrière? Mijn debuut bij Gullegem. De 1e competitiematch die we toen speelden op het veld van KMSK Deinze zal me altijd bijblijven. Je verliet FC Gullegem na een heupblessure, heb je daar nog enigszins last van? Ik heb totaal geen last meer van mijn heup. Ik ben eerst geopereerd geweest aan een cam heup. Na deze operatie voelde ik nog evenveel pijn als voordien. Daarna heb ik een kleine ingreep moeten ondergaan. Het was een goedaardige tumor op mijn bot die een zenuw klemde. Na deze ingreep heb ik nooit meer pijn gehad aan mijn heup.
meer >

Lees meer

SPELERS