WE LOVE FOOTBALL

NIEUWS

๐–๐ข๐ฆ ๐•๐š๐ง๐ฐ๐ข๐ฃ๐ง๐ฌ๐›๐ž๐ซ๐ ๐ก๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐ž๐ฎ๐ ๐๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ซ ๐…๐‚ ๐†๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ฆ!

Tijdens de laatste bijeenkomst van de Raad van Bestuur en jeugdcommissie werd gekozen om de heer Wimย Vanwijnsberghe aan te stellen als jeugdvoorzitter. Wim is reeds enkele jaren actief binnen onze club als ondervoorzitter en hoofd van de commerciรซle cel en zal deze mandaten verder blijven uitvoeren. Als jeugdvoorzitter wenst hij zijn engagement ten opzichte van de jeugdwerking te versterken. Zowel op bestuurlijk vlak als via sponsoring. Als club proberen we elke dag om met de juiste mensen op de juiste plaats de werking van FC Gullegem te verbeteren zodat iedereen zich thuis voelt binnen deze familiale club!

We wensen huidig jeugdvoorzitter John Vandecaveye te bedanken voor het jarenlange voorzitterschap!
meer >

๐“๐‘๐€๐๐’๐…๐„๐‘๐๐ˆ๐„๐”๐–๐’: ๐€๐€๐‘๐Ž๐ ๐ƒ๐‡๐Ž๐๐ƒ๐“

Met de 26-jarige Aaron Dhondt realiseerde onze sportieve staf een aanvallende versterking! Aaron komt over van eerste nationaler Mandel United waar hij basisspeler was. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Club en Cercle Brugge waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor KFC Izegem, Waasland-Beveren, RFC Knokke en Mandel United waar hij sinds 2019 actief was.

Welkom Aaron!
meer >

Uitslagen laatste speeldag

meer >

Uitslagen speeldag 29

meer >

Lees meer

SPELERS