WE LOVE FOOTBALL

Nieuws

Loting Croky Cup

Gisteren werd de loting bekend gemaakt van de eerste 3 rondes van de Croky Cup!

Op zondag 7 augustus spelen we thuis tegen de winnaar van het duel tussen KFC De Kempen Tielen-Lichtaart B (3e prov.) en FC Berlaar-Heikant (3e afd.).

Bij winst spelen we op 14 augustus terug thuis tegen reeksgenoot KM Torhout, WS Schorvoort Turnhout (3e prov.) of K Witgoor Sport Dessel (3e afd.).
meer >

๐–๐ข๐ฆ ๐•๐š๐ง๐ฐ๐ข๐ฃ๐ง๐ฌ๐›๐ž๐ซ๐ ๐ก๐ž ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฃ๐ž๐ฎ๐ ๐๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ซ ๐…๐‚ ๐†๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ ๐ž๐ฆ!

Tijdens de laatste bijeenkomst van de Raad van Bestuur en jeugdcommissie werd gekozen om de heer Wimย Vanwijnsberghe aan te stellen als jeugdvoorzitter. Wim is reeds enkele jaren actief binnen onze club als ondervoorzitter en hoofd van de commerciรซle cel en zal deze mandaten verder blijven uitvoeren. Als jeugdvoorzitter wenst hij zijn engagement ten opzichte van de jeugdwerking te versterken. Zowel op bestuurlijk vlak als via sponsoring. Als club proberen we elke dag om met de juiste mensen op de juiste plaats de werking van FC Gullegem te verbeteren zodat iedereen zich thuis voelt binnen deze familiale club!

We wensen huidig jeugdvoorzitter John Vandecaveye te bedanken voor het jarenlange voorzitterschap!
meer >

๐“๐‘๐€๐๐’๐…๐„๐‘๐๐ˆ๐„๐”๐–๐’: ๐€๐€๐‘๐Ž๐ ๐ƒ๐‡๐Ž๐๐ƒ๐“

Met de 26-jarige Aaron Dhondt realiseerde onze sportieve staf een aanvallende versterking! Aaron komt over van eerste nationaler Mandel United waar hij basisspeler was. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Club en Cercle Brugge waarna hij achtereenvolgens uitkwam voor KFC Izegem, Waasland-Beveren, RFC Knokke en Mandel United waar hij sinds 2019 actief was.

Welkom Aaron!
meer >

Uitslagen laatste speeldag

meer >

Uitslagen speeldag 29

meer >

Kampioenwedstrijd Beloften

Ook onze beloften deden het voortreffelijk dit seizoen en komende vrijdag kunnen ze de kers op de taart zetten door het kampioenschap binnen te halen! We verwachten jullie allemaal op post om hen aan te moedigen tijdens hun laatste thuiswedstrijd. Nadien zullen we een feestje bouwen in de kantine! Supporters op post!
meer >

Uitslag speeldag 28

meer >

Uitslag speeldag 27

meer >

๐ˆ๐๐Š๐Ž๐Œ๐„๐๐ƒ๐„ ๐“๐‘๐€๐๐’๐…๐„๐‘: ๐๐€๐“๐ˆ๐’๐“ ๐Œ๐Ž๐„๐๐„๐๐’

Met de 21-jarige Moorselenaar Batist Moenens halen we een aanvallende versterking in huis voor volgend seizoen. Batist kreeg tot en met de beloften zijn jeugdopleiding bij Standard, speelde daarna 2 seizoenen voor de beloften van Zulte-Waregem en komt sinds dit seizoen uit voor de beloften van STVV. Hij komt het best tot zijn recht op de linkerflank maar kan quasi alle aanvallende posities bekleden.

Welkom Batist!
meer >

Uitslagen speeldag 26

meer >