WE LOVE FOOTBALL

Nieuws

FCG neemt deel aan een tornooi van KM Torhout

Op zondag 2 augustus vanaf 15h neemt FCG deel aan het 3 ploegen tornooi van KM Torhout als voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Driehoekstornooi waarbij elke ploeg 1 keer tegen elkaar speelt en nadien de twee beste ploegen de finale spelen. Achteraf zal er ook mogelijkheid zijn om deel te nemen aan de BBQ.

Meer info : klik hier

meer >

Voorlopige reeksindeling 2de amateurs A

Voetbal Vlaanderen heeft volgend voorstel overgemaakt voor de reeksindelingen in de 2de Amateurs komend seizoen.

Deze is voorlopig en kan nog gewijzigd worden ! ! !

FC Gullegem, SCT Menen, KVK Westhoek, FC Mandel United, RC Harelbeke, KSK Zwevezele, KVK Ninove, KFC Merelbeke, Sparta Petegem, KVV Zelzate, KSC Lokeren-Temse, Olsa Brakel, KSC Dikkelvenne, RC Gent, KSK Ronse, KSV Oudenaarde.

meer >

Voorbereiding 2020-2021

De eerste stappen richting seizoen 2020-2021 zijn genomen. Onze technische staf deed hun uiterste best om ook dit jaar weer een mooie en gevarieerde voorbereiding in elkaar te steken voor de eerste ploeg en beloften.

De competitiestart is voorzien voor het weekend van 6 september.

meer >

Organigram 2020

Update van het organigram FCG 2020

klik hier: organigram FCG- cellen-v2020

meer >

Belangrijk Nieuws

🔴⚪ Belangrijk nieuws ⚪🔴

Naar aanleiding van de samenkomst van de Raad van Bestuur van donderdag 14/5 werden volgende beslissing genomen:

Zoals eerder al werd beslist neemt de heer Jan Hanssens vanaf het seizoen 2020-2021 de fakkel over van de heer Rudy Vandemoortele in het voorzitterschap. Wij geloven erin dat Jan de club voortreffelijk zal leiden. Iets dat hij al jaren deed in de ondersteunende rol als ondervoorzitter.

Wij vinden het dan ook niet meer dan normaal dat de heer Rudy Vandemoortele tot ere-voorzitter werd verkozen. Dit betekent echter niet dat Rudy zich niet verder zal blijven engageren voor de club. Rudy zal een actief lid blijven van zowel de Raad van Bestuur als de dagelijkse werking.

Voorts werd de heer Wim Vanwijnsberghe verkozen als ondervoorzitter van FC Gullegem. Wim is en blijft het hoofd van onze commerciële cel, maar wenst met deze stap zijn engagement voor de club nog te versterken.

Door het abrupte einde van het huidige seizoen leek het ons ook een uitgelezen kans om een groot deel van onze accommodatie onder handen te nemen en deze naar een hoger niveau te tillen. De nodige werken worden momenteel uitgevoerd om het comfort van onze supporters nog te verbeteren.

Wij, als FC Gullegem, zijn er van overtuigd dat deze beslissingen enkel zullen bijdragen aan een betere werking en een verdere uitbouw van onze club, die in ons 12-jarig bestaan geëvolueerd is tot wat ze vandaag is. Een standvastige club in de 2e amateurreeks van het Belgisch voetbal.

meer >

Nieuwe transfer : Kevin Henneuse

Kevin Henneuse (28/06/2000) is een 20 jarige middenvelder .

Kevin komt van de beloften EXC Moeskroen.

We wensen Kevin veel succes en van harte welkom ! ! !

meer >

Nieuwe transfer : Benjamin Lutun

Benjamin Lutun (02/06/1987) komt over van gebuur Winkel Sp. Speelde voorheen nog voor SV Roeselare , VK Ieper en SK Ronse.

Benjamin kan zowel als middenvelder of aanvaller worden ingezet. We wensen Benjamin veel succes en van harte welkom ! ! !

meer >

FCG steunt goed doel ! !

FC Gullegem steunt met veel plezier de goede doelen in onze samenleving en schenkt de resterende voorraad drank, chips en snoepgoed aan het Sociaal Huis! 👍💪👌

meer >

Crisiscel corona KBVB zet jeugd- en amateurcompetities definitief stop

Crisiscel corona KBVB zet jeugd- en amateurcompetities definitief stop

De crisiscel corona van de KBVB, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League), kwam deze voormiddag virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.

De jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 worden definitief stopgezet:

Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal

Nog geen beslissing over profvoetbal

Eindklassement 

meer >

Coronavirus treft ons ook ! ! !

Het Coronavirus treft ons sportleven ook, alles wordt deze maand afgelast ,wedstrijden,trainingen ,evenementen .......

meer >