WE LOVE FOOTBALL

Nieuws

Wedstrijd Sint-Eloois-Winkel op de Poezelhoek

         

Op zondag 19 augustus om 16uur speelt onze gebuur uit Sint-Eloois-Winkel hun bekerwedstrijd tegen R.E.Acren Lessines op ons terrein (de poezelhoek).

meer >

Supportersbus naar Olsa Brakel

 

Op zondag 19 augustus is er een supportersbus voor de bekerwedstrijd in Olsa Brakel. De wedstrijd begint om 16h en de supportersbus vertrekt stipt om 14h30 aan de Gouden Bank. Er zal ook drank en broodjes te verkrijgen zijn op de bus.De prijs is 15€ en vanaf 40 supporters 10€ Inschrijven via telefoon op nr.056/416493 of via mail op fcgullegem@telenet.be
meer >

FCG wint van FC Heur-Tongeren na strafschoppen

FCG en FC Heur-Tongeren was na 90min 1-1 en dat wil zeggen dat strafschoppen een winnaar moest aanduiden.FCG won deze (6-5) en speelt volgende week zondag op het veld van reeksgenoot Olsa Brakel in de vierde ronde. Zondag 19 augustus om 16h
meer >

Algemeen nieuws

Olivier Djerdi verlaat onze club en gaat aan de slag bij SC Zonnebeke dat in 2de provinciaal speelt. We bedanken Olivier en wensen hem veel succes toe bij zijn nieuwe club !! Voor de bekerwedstrijd van morgen tegen FC Heur-Tongeren zijn Decorster,Malvy-Fleury Vanpoucke en Ihou out met blessure.
meer >

Beker van België

FCG won zijn wedstrijd van de Beker van België met 1-0 tegen VK Melsele en speelt zondag 12 augustus om 16uur terug thuis tegen Heur-Tongeren(2de amateurs) in de 3de ronde.

Link naar foto's FC Gullegem - VK Svelta Melsele    Met dank aan Marnik Vercaigne ! ! !

meer >

Groepsfoto

Groepsfoto van de kern en sportieve staf

Met dank aan Marnik Vercaigne die ook zorgde voor de foto's van de spelers ! ! !

meer >

Foto’s van de teambuilding

Hier wat foto's van de eerste team building die een leuke dag werd....

   

 

meer >

Kalenders voor Eerste ploeg en beloften

Hier kun je de kalenders downloaden ,er kunnen nog altijd wijzigingen gebeuren maar die worden zo vlug mogelijk aangepast. Kalender Eerste ploeg                           Kalender Beloften
meer >

Nog een nieuwe transfer: Martijn Monteyne

FCG heeft nog een nieuwe transfer gedaan en trok Martijn Monteyne(33j) aan . Martijn speelde voor KSV Roeselare,Germinal Beerschot ,Roda JC en dan terug naar KSV Roeselare. Martijn speelde 179 wedstrijden in de Belgische eerste klasse en 73 wedstrijden in de Nederlandse eerste klasse (Eredivisie) . Welkom Martijn ! !
meer >

Spelersvoorstelling

Eerst gingen de spelers gaan trainen van 09h30 tot 11h30 en daarna werden ze voorgesteld in het clubhuis via onze gastspreker Stefaan Vanpoucke die alles ook in goede banen leidde.Na de spelersvoorstelling konden de 170 gasten dan gaan aanschuiven voor een prachtige en lekkere breughel maaltijd.Daarna kon men dan nog wat gezellig bijpraten met een drankje. Dus we wensen de spelers en sportieve staf alvast veel succes toe ! ! !
meer >