WE LOVE FOOTBALL

Nieuws

In memoriam: Marc Vannieuwenhuyze

Met grote droefheid vernemen wij het overlijden van de heer Marc Vannieuwenhuyze.

Marc was ten tijde van SK Gullegem al actief binnen onze vereniging. Jarenlang als afgevaardigde van de kadetten en vervangend afgevaardigde van de beloften en eerste ploeg. Tevens was hij lid van het jeugdbestuur.

Bij de oprichting van FC Gullegem was hij één van de drijvende krachten achter het nieuwe verhaal waar hij deel uitmaakte van het dagelijks bestuur.

Veel sterkte aan de familie van Marc en allen die hem dierbaar waren.

meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: LOUIS CALLENS

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: LOUIS CALLENS

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Louis Callens, een 20-jarige linksbuiten die overkomt van streekgenoot Mandel United en voordien bij de jeugd van KSV Roeselare speelde.

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? Heb al altijd een goed gevoel gehad als ik hier vroeger kwam spelen. De familiale sfeer was zeker ook doorslaggevend. Ik vind dat belangrijk! Ook de accommodatie is top!

Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Ik denk dat we ambitieus mogen en moeten zijn en zeker naar de eerste kolom moeten kijken! En hoger!

Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Ik hoop vooral veel speelminuten te verdienen. En zo snel mogelijk een vaste waarde te worden met goals en assists.

Wat is het mooiste moment uit uw carrière? In de jeugd bij KSV Roeselare werden 3x op rij kampioen! Bovendien speelden wij 2x de finale van de Beker van België!

Wat is uw beste positie en waar liggen uw beste kwaliteiten? Mijn beste positie is de 11. Ik kan naar binnen komen en schieten of langs buiten de actie maken en voorzetten. Vooral mijn snelheid en doelgerichtheid zijn mijn sterke punten. Bovendien maak ik graag een actie.
meer >

Inkomende transfer: Louis Callens

Met Louis Callens deed FC Gullegem een versterking in het aanvallend compartiment. Louis is een 20-jarige linksbuiten die snel en doelgericht is. Hij komt over van KFC Mandel United en voordien speelde hij bij de jeugd van KSV Roeselare.

 

Welkom Louis!

meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: ARON DEFEVERE

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: ARON DEFEVERE

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Aron Defevere, eveneens een oude bekende. Aron is een 26-jarige linksachter die reeds enkele jaren een vaste basisspeler was bij onze club maar de afgelopen jaren voor KM Torhout en SK Oostnieuwkerke speelde

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? Ik heb me in de periode dat ik in Gullegem gevoetbald heb altijd geamuseerd en me thuis gevoeld. Een zeer gezellig en mooi stadion. Toffe supporters en medewerkers. Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Een rustig seizoen beleven. En altijd hopen op wat meer. Gullegem heeft al bewezen dat het altijd kan verrassen. Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Na 2 jaar 3e amateur en 4 matchen 1e provinciale, zou ik me graag weer bewijzen in de 2e amateurklasse. Wat is het mooiste moment uit uw carrière? Mijn debuut bij Gullegem. De 1e competitiematch die we toen speelden op het veld van KMSK Deinze zal me altijd bijblijven. Je verliet FC Gullegem na een heupblessure, heb je daar nog enigszins last van? Ik heb totaal geen last meer van mijn heup. Ik ben eerst geopereerd geweest aan een cam heup. Na deze operatie voelde ik nog evenveel pijn als voordien. Daarna heb ik een kleine ingreep moeten ondergaan. Het was een goedaardige tumor op mijn bot die een zenuw klemde. Na deze ingreep heb ik nooit meer pijn gehad aan mijn heup.
meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: LOUIS COETSIER

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: LOUIS COETSIER

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Louis Coetsier, een 23-jarige middenvelder die dit seizoen uitkwam voor KSV Anzegem. Louis is natuurlijk geen onbekende aangezien hij de jaren daar voor al onze rood-witte kleuren verdedigde!

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? Ik heb al drie seizoenen mogen spelen voor FCG. Het is een heel warme club waarbij iedere betrokkene deel uitmaakt van de FCG familie. Dit zorgt er voor dat je je als voetballer goed voelt op het veld. Daarnaast heb ik mij ook goed geamuseerd in die drie jaar. Ook het feit dat heel wat spelers bijtekenden, maakte de keuze voor mij een stuk gemakkelijker. Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Een club als FCG mag ieder seizoen de linker kolom ambiëren. Met de ploeg die we dit jaar zullen hebben, heb ik er het volste vertrouwen in dat we dit ook gaan realiseren. Maar ik mik nog wat hoger. Een top 6 plaats is een mooi doel om volgend seizoen te bereiken. Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Het liefst wil ik zo veel mogelijk spelen natuurlijk. Elk jaar wil ik stappen vooruit zetten en dat kan alleen maar door veel te spelen. Het collectieve blijft wel nog steeds het belangrijkste. Daarom zal ik mij iedere week de volle 100% geven voor de ploeg, om zo ons doel te kunnen bereiken. Wat is het mooiste moment uit uw carrière? Als speler maak je heel wat mooie momenten mee, ook als is mijn carrière nog niet zo lang. Voor mijn mooiste moment keer ik een tiental jaar terug. Toen speelde ik een eerste keer kampioen met de U13 van Club Brugge. Na 1 jaar keer je terug op de Poezelhoek. Heeft deze club iets speciaals voor jou? FCG heeft zeker iets speciaal voor mij. De warme en familiale sfeer binnen de club is uniek en het wederzijds respect is groot. Ook maakte ik bij FCG mijn eerste speelminuten in een eerste ploeg. Daarnaast voel ik mij heel goed binnen deze club, niet alleen op, maar ook naast het veld.
meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: VIKTOR NOTEBAERT

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: VIKTOR NOTEBAERT

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Viktor Notebaert, een 25-jarige middenvelder die jarenlang sterkhouder en kapitein was bij reeksgenoot KRC Harelbeke!

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? FC Gullegem straalt verschillende zaken uit waar ik als voetballer naar op zoek ben. Zowel op als naast het veld kreeg ik na verschillende gesprekken met spelers, bestuur en trainer Peter Devos een zeer goed gevoel bij deze club. Ik kijk er naar uit om er een mooi seizoen van te maken! Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? De club heeft het grotendeel van de kern kunnen samenhouden en heeft enkele gerichte versterkingen kunnen halen. Ik ben er dus van overtuigd dat we een goede groep zullen hebben. Nu al ambities uitspreken lijkt mij wat vroeg. Maar met een sterke start geloof ik dat we heel ver kunnen geraken. Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Ten eerste wil ik mij vlot in de ploeg en club kunnen integreren. Maar door de goeie contacten die ik nu al heb, zal dat wel geen probleem zijn. Op sportief vlak hoop ik uit te groeien tot één van de sterkhouders en op die manier kan ik met mijn prestaties de ploeg zo veel mogelijk helpen. Wat is het mooiste moment uit uw carrière? Als 18-jarige scoorde ik het beslissende doelpunt in de wedstrijd KRC Harelbeke – FC Knokke wat toen een duel was tussen de eerste en tweede in de competitie. Ik maakte de 2-1 en mocht dit vieren voor al mijn vrienden die toen in de tribune zaten. Later pakten we met deze zeer ervaren ploeg de promotie. Ik heb dan ook nog de bekermatch tegen KV Kortrijk, waar ik heel mij jeugd gespeeld heb. We hielden het voor ongeveer 6000 mensen spannend tot de 80e minuut. Iets om niet snel te vergeten! Je was kapitein in Harelbeke, zal je hier ook een leidende rol opnemen? Als ik daar de ploeg en medespelers kan mee helpen, graag. Het ploegbelang primeert bij mij!
meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: CARLO DAMMAN

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: CARLO DAMMAN

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Carlo Damman. Een 27-jarige rechtsachter die reeds 6 jaar bij KSV Roeselare speelde in 2e klasse en dus een pak ervaring heeft!

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? Vind Gullegem een heel familiale gezellige club. Ook de afstand van mijn thuis was doorslaggevend. En ik voelde dat het bestuur er enorm achter stond alsook de trainer wat voor mij een belangrijk gegeven was om die beslissing te maken. Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Vind ik een moeilijke vraag om op te antwoorden aangezien ik mijn toekomstige teamgenoten niet ken. Maar gezonde ambitie moet er altijd zijn. We zien wel waar we zullen stranden komend seizoen, maar er moet elke week gespeeld worden om de match absoluut te winnen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat de club een zeer competitieve ploeg op de mat zal brengen. Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Ik ben altijd vrij ambiteus geweest in zo'n zaken. Leg de lat altijd net iets hoger dan de verwachtingen. Dat maakt dat ik op die manier nog gemotiveerder ben om dat doel te bereiken. Persoonlijke ambities zijn rond plaats 6 te eindigen. Wat is het mooiste moment uit uw carrière? Mooiste moment uit mijn carrière komt uit het voetbalseizoen 2016-2017. Waar we de finale matchen speelden tegen Antwerp in 1B om over te gaan naar eerste klasse. Helaas is ons dat niet gelukt maar dat seizoen hebben we alle verwachtingen overstegen qua sportieve prestaties. Kan uw ervaring uit het profvoetbal veel bijbrengen naar uw ploegmaats toe? Ik ga er van uit dat ik bepaalde spelers iets kan bij brengen op sportief vlak. Vooral de details tijdens matchen kunnen heel bepalend zijn voor het eindresultaat. Maar ik denk dat we allemaal elkaar dingen kunnen en moeten bijbrengen. Zo haal je de beste resulaten.
meer >

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: INDY VANCRAEYVELDT

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: INDY VANCRAEYVELDT

In de komende weken zullen we aan de hand van een 5-tal vragen kennis maken met de spelers die in het seizoen 2021-2022 onze kern zullen vervoegen!

Aftrappen doen we met oude bekende Indy Vancraeyveldt die in het verleden reeds 3 seizoenen op de poezelhoek speelde!

Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen? De gezonde, familiaire voetbalsfeer en het complex. Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen? Moeilijk om dit nu al uit te spreken aangezien vele ploegen nog niet compleet zijn. Maar denk dat we er moeten van uit gaan dat we een sterke middenmoter moeten zijn. Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen? Mijn niveau halen van het seizoen 2017-2018 bij FCG gecombineerd met wat meer doelpunten. Wat is het mooiste moment uit uw carrière? Promotie naar 3e klasse via eindronde met KSCT Menen. Ben je veranderd als speler na enkele seizoenen weg te zijn? Ben uiteindelijk maar 2 seizoenen weg geweest waarvan er van het laatste seizoen slechts 5 wedstrijden werden gespeeld. Dus het enige wat veranderd is, is mijn leeftijd .
meer >

Technische staf voor volgend seizoen

Glenn Labie komt over van Mandel United en wordt volgend seizoen onze T2 Nico Vandecaveye verlengde zijn contract en blijft ook volgend seizoen onze T3 en beloftentrainer. Onze technische staf voor volgend seizoen is bij deze compleet: T1 Peter Devos T2 Glenn Labie KT Wouter Dhoop T3/BT Nico Vandecaveye
meer >

Contractverlengingen

Kapitein Efram Vansuypeene en Cem Blondeel verlengden hun contract bij de club. Proficiat boys!

meer >