WE LOVE FOOTBALL

MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: CARLO DAMMAN

βš½πŸ”΄βšͺ MAAK KENNIS MET DE NIEUWKOMERS: CARLO DAMMAN βšͺπŸ”΄βš½

De volgende speler die we aan jullie wensen voor te stellen is Carlo Damman. Een 27-jarige rechtsachter die reeds 6 jaar bij KSV Roeselare speelde in 2e klasse en dus een pak ervaring heeft!

πŸ“Œβ“ Wat heeft de doorslag gegeven om voor FC Gullegem te kiezen?
πŸ‘‰ Vind Gullegem een heel familiale gezellige club. Ook de afstand van mijn thuis was doorslaggevend. En ik voelde dat het bestuur er enorm achter stond alsook de trainer wat voor mij een belangrijk gegeven was om die beslissing te maken.
πŸ“Œβ“ Waar denk je dat de ambities van de club mogen liggen komend seizoen?
πŸ‘‰ Vind ik een moeilijke vraag om op te antwoorden aangezien ik mijn toekomstige teamgenoten niet ken.
Maar gezonde ambitie moet er altijd zijn. We zien wel waar we zullen stranden komend seizoen, maar er moet elke week gespeeld worden om de match absoluut te winnen. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat de club een zeer competitieve ploeg op de mat zal brengen.
πŸ“Œβ“ Wat zijn uw persoonlijke ambities voor het komende seizoen?
πŸ‘‰ Ik ben altijd vrij ambiteus geweest in zo'n zaken. Leg de lat altijd net iets hoger dan de verwachtingen. Dat maakt dat ik op die manier nog gemotiveerder ben om dat doel te bereiken. Persoonlijke ambities zijn rond plaats 6 te eindigen.
πŸ“Œβ“ Wat is het mooiste moment uit uw carriΓ¨re?
πŸ‘‰ Mooiste moment uit mijn carriΓ¨re komt uit het voetbalseizoen 2016-2017. Waar we de finale matchen speelden tegen Antwerp in 1B om over te gaan naar eerste klasse. Helaas is ons dat niet gelukt maar dat seizoen hebben we alle verwachtingen overstegen qua sportieve prestaties.
πŸ“Œβ“ Kan uw ervaring uit het profvoetbal veel bijbrengen naar uw ploegmaats toe?
πŸ‘‰ Ik ga er van uit dat ik bepaalde spelers iets kan bij brengen op sportief vlak. Vooral de details tijdens matchen kunnen heel bepalend zijn voor het eindresultaat. Maar ik denk dat we allemaal elkaar dingen kunnen en moeten bijbrengen. Zo haal je de beste resulaten.